2009. november 25., szerda

EGY, KÉT, HÁ... ÉS: Szárnyal a képzelet!




Kiállítótér, 1-3. emelet
2009. november 28. 10.00 - 16.00

Ha itt a hónap utolsó szombatja, akkor irány a Ludwig Múzeum! November 28-án izgalmas, alkotó játékra hív mindenkit a kortárs művészeti múzeum EGY, KÉT, HÁ… ÉS! című egész napos családi programja.
Most fény-és árnyjátékokkal engedhetik szabadjára a fantáziájukat a gyerekek, akiket szakértő múzeumpedagógusaink három kreatív foglalkozásra várnak a múzeum kiállítótereiben 10 és 16 óra között:
Más-kép: Memóriánkat és szemfülességünket megmozgatva ismerkedünk meg Amerigo Tot munkáival, melyek között egy játékos feladatlap kalauzol bennünket. 
Árny-kép: A lámpák fénye kialszik, mi letelepedünk a kuckóba, és indulhat a filmes utazás Csörgő Attila világába!
Fény-kép: Az alkalom, ahol nem az egyenes utat választjuk! Csúsztatunk, forgatunk, tologatunk Gerhard Richter és Maurer Dóra munkái után szabadon.

12 órától a harmadik emeleti kiállítótérben kicsik és nagyok Berg Judit Cipelő cicák a cirkuszban című meseelőadásából meríthetnek ihletet. Az előadást követően pedig igazi Cipelő Cicákat készíthetnek a gyerekek, Várnai Zsuzsa segítségével.
Amíg a kisebbek alkotnak, a szülőket az Amerigo Tot – Párhuzamos konstrukciók és a Csörgő Attila – Archimédeszi pont című két időszaki kiállítás és a múzeum gyűjteményi kiállítása várja.
A foglalkozások és a gyerekprogramok ingyenesek mindenkinek. A kiállítások megtekintése a program résztvevői számára 10 és 16 óra között ingyenes.

A kiállításokról és a programokról további információ a Ludwig Múzeum honlapján érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése