2010. február 5., péntek

Szalóki Ági koncert

FEBRUÁR 6., SZOMBAT, 16.00, Marczibányi Téri Művelődési Központ

Szalóki Ági Gingalló című családi lemezének koncertje

A Gingalló című albumon népdalfeldolgozások, valamint József Attila, Tamkó Sirató Károly, Weöres Sándor és Szabó T. Anna énekelt versei kaptak helyet. A koncert 60 perces interaktív zenés foglalkozás, zenei képességfejlesztő játékokkal, énekkel, tánccal.

A zenekar tagjai: Lamm Dávid- gitár, Kovács Zoltán- nagybőgő, Dés András-ütőhangszerek

„Szeretném, ha a Gingalló, eljuthatna olyanokhoz, akik békességre, reményre, közösségre, szeretetre vágynak. Azokhoz, akik szeretnek énekelni, táncolni, nevetni, ölelkezni, játszani. A másik szemébe nézni,
segíteni másoknak. Azokhoz, akik szomorúak voltak, de megvigasztalódtak. Szeretném, ha ezek a dalok előcsalnák a kisgyereket a felnőttekből. Láttatnának és éreztetnének. Szerettetnének.“(Sz.Á.)

Belépő: 1000 Ft/fő, családi jegy: 3500 Ft/4 fő
A 3 év alatti, ölben ülő gyermekek részére a belépés díjtalan.
Jegyek elővételben is válthatók.


Programjainkra a művelődési központ információs pultjánál válthatók jegyek, hétköznap 8.00-20.00 óra között, hétvégén a rendezvények végéig.
A jegyfoglalás nem minősül elővételnek. A jegyeket kedvezményes áron legkésőbb a programot megelőző napig tudjuk biztosítani. A telefonon vagy személyesen lefoglalt jegyeket a program kezdete előtt fél órával kérjük átvenni.
Jegyrendelést a 212-2820-as információs telefonszámon fogadunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése