2010. április 7., szerda

Április 18. vasárnap

09:00 Családi nap. Kézműves programok, játszóház és babaruha börze. 11:00 Jancsi és Juliska táncmese – a VSG Danszgrup előadása.
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó 2010. 10:00 Kőketánc gyermektáncház. Marczibányi Téri Művelődési Központ

10:00 Cifra Palota
Interaktív programok tanulni vágyó gyermekeknek és felnőtteknek. A vasárnaponként megrendezett Cifra Palota várja azokat a családokat, akik aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A Müpa más művészeti előadásaikhoz is kapcsolódó programokkal az a célunk, hogy értéket mutassunk és felkeltsük az ifjabb nemzedék érdeklődését a művészetek iránt. A színpadon zajló gyermekkoncertek, táncelőadások, meseszínházak, és az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok reményeink szerint hozzájárulnak ahhoz, hogy segítsünk nevelni a jövő közönségét. Az aktuális vasárnap témáját és részletes programját a www.mupa.hu honlapon tekinthetik meg.
A program ingyenes.
Művészetek Palotája

10:30 Óz, a nagy varázsló
Budapest Bábszínház

10:30 Tóbiás és Kelemen
Kolibri Fészek

11:00 Rettentő görög vitéz
Stúdió „K”

11:00 Illemtan gyerekeknek Kamilla bohóccal
Nehéz dolog jól viselkedni. A tisztaság, a köszönés, a tanulás, a vendégség, a barátság tudománya, sok idő az életünkből, aztán még így sem teljesen sikerül elsajátítása. A papa megtanulta, amikor még gyerek volt és a mama is. És a papa papája is, és a mama mamája is. És a papa papájának a papája, és a mama mamájának a mamája is. Édes gyerekem, légy jó! Próbáld meg te is!
Nagy óvodásoknak és alsó tagozatos iskolásoknak ajánljuk.
Thália Színház Új Stúdiója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése