2009. december 7., hétfő

MikulásGyár


2009-től a MikulásGyárat egy új csapat koordinálja. Ez a váltás lehetővé teszi, hogy a nehézségekkel küzdő kreatív ügynökségek szerepét átvállalva, egy professzionális csapat szervezésében a jól megálmodott MikulásGyár tovább fejlődjön, újdonságokkal egészüljön ki. Ilyen újdonság például a Felvonulási téri nagyszínpad, amely kora délután a gyermekeknek kínál sok programot, késő délután és este a felnőtteket örvendezteti meg a könnyűzenei, minőségi előadók sokaságával.

Egy másik nagyon fontos újdonság, hogy a Magyar Posta közreműködésével idén a kisebb településen élőknek is lehetősége nyílik arra, hogy az ünnepek közeledtével adományokkal segítség a rászorulókat. Az adakozók bármelyik postán leadhatják csomagjaikat a MikulásGyárnak, ahonnan az ajándékokat a Magyar Vöröskereszthez juttatja a posta. A becsomagolt adományokat az ország valamennyi postáján ingyen fel lehet adni. A dobozokra nagy betűkkel a MIKULÁSGYÁR szót kell ráírni.
Bővebben

1 megjegyzés:

  1. ez szuper.pont azon gondolkoztam,hogy a napokban fel kell adnom,és hogy vajon a posta ingyen viszi-e.Még annyit,hogy azt kérik hogy a tizenéveseknek pakoljunk,ha tudunk,mert nekik kevés van...

    VálaszTörlés