2010. május 3., hétfő

Csinálj mozisztárt apuból

A magyarországi Disney Csatorna elárulta a „Toy Story 3” szinkronverseny négy döntősének nevét

A Walt Disney Company Magyarország ma nyilvánosságra hozta, ki az a négy férfi, akik bekerültek a Disney Csatorna országos versenyének döntőjébe. A verseny célja, hogy egy szerencsés gyerek apukájából sztár lehessen a Disney Pixar régóta várt Toy Story 3 című filmjében azáltal, hogy hangját adja az egyik filmszereplőnek, a zöld játékkatonának. A négy legjobb versenyző a nevező gyerekekkel együtt részt vehet egy meghallgatáson, ahol megmutathatják tehetségüket. Egy szerencsés apuka pedig részese lehet a Toy Story 3 című filmnek, melyet idén júniustól vetítenek a mozikban.

Márciusban gyermekeik buzdítására sok száz apuka vett fel egy sort a filmből és csillogtatta meg színészi képességeit. A Disney Csatorna zsűrije kiválasztotta a négy legjobb versenyzőt, akiket a nevező gyerekekkel együtt egy budapesti szinkronstúdióba hívnak meghallgatásra. A versenyzők egy kamerát is kapnak ajándékba, amivel megörökíthetik a felejthetetlen élményt. A meghallgatásról még felvétel is készül, amit a Disney Csatorna levetít a film bemutatóját megelőzően, így mindenki megismerheti a szinkronhang mögött rejtőző férfit.
A zöld játékkatona szerepéért a következő négy férfi versenyezhet:
· Roskó Péter, nyíregyházi nyomozó, akit nyolcéves unokaöccse, Levente nevezett be a versenyre.
· Kő Gergely, budapesti élelmiszerbiztonsági felelős, akit tízéves fia, Weisz Balázs nevezett be.
· Bötkös Tibor, pécsi családapa, akit hétéves Bianka nevű kislánya nevezett be.
· Fodor Attila László, budapesti termeléstámogató mérnök, akit nyolcéves Attila nevű fia nevezett be.
A fenti négy férfi közül választja ki a Disney Csatorna azt a tehetséges apukát vagy nagykorú férfi hozzátartozót, akit így milliók hallhatnak országszerte a vásznon. A nyertes VIP-mozijegyeket is kap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése